Általában nem így fogadják a szülők…, de a Kiddoo küldetése, hogy az első reakció ez legyen, mivel a legmenőbb gyerekszemüvegeket kínáljuk Nektek.

Számtalan kérdés merülhet fel, amikor kiderül, hogy gyermekünknek esetleg szemüvegre lesz szüksége. Most abban segítünk Nektek, hogy felkészülten érkezhessetek, amikor hozzánk, a Kiddoo-ba jöttök.

Első lépésként jelentkezzetek be hozzánk szemvizsgálatra, ahol egy szuper kedves gyerekszemész doktor néni vizsgálja meg a gyerekeket és magyarázza el számunkra, szülőknek érthetően, hogy mi is a vizsgálat eredménye. Ha már máshol jártatok vizsgálaton, akkor azzal a vizsgálati eredménnyel is jöhettek hozzánk.

Miután már kezetekben van a diagnózis és biztosan tudjátok, hogy a gyereknek szüksége van szemüvegre, segítünk kiválasztani a megfelelő szemüvegkeretet és a szükséges dioptria alapján a megfelelő szemüveglencsét.

 

Menő szemüvegkeretet minden gyereknek!

Kínálatunkban az izgága csecsemőktől a lázadó kamaszokig mindenkinek megtaláljátok a tökéletes szemüvegkeretet. Fontos számunkra, hogy a gyerekek jól érezzék magukat a szemüvegükben, menők legyen és annak is érezzék magukat, így magabiztosan induljanak a kihívások elé. Ezért nálunk egy olyan válogatott szemüveg-kollekcióból tudtok választani, ami a legtrendibb gyerekszemüveg márkákat tartalmazza, és csak nálunk elérhető az egész országban.

 

Strapabíró szemüveglencsét a gyerekeknek!

Biztonsági okokból a gyerekeknek műanyag alapanyagú lencsét ajánlunk. Ha pedig maximális biztonságra törekedtek, rendelhettek nálunk törhetetlen lencsét is. A könnyen törő és nehéz üveglencsék a gyerekek esetében, mivel nagyobb eséllyel sérülnek, rendkívül veszélyesek, így ezeket nem ajánljuk.

A legjobb látásminőség érdekében speciális rétegekkel ellátott szemüveglencséket kínálunk, amit az egyedi preferenciák alapján segítünk kiválasztani.

A lencseajánlás során tájékoztatunk Benneteket a különböző alapanyagok és rétegek tulajdonságairól, előnyeiről és a végén 3 árajánlatot adunk Nektek. A döntésben segítségetekre leszünk.

 

Akár már másnapra!

A szemüveg rendelésekor tájékoztatunk Benneteket arról is, hogy mikorra készül el a szemüveg, amit sok esetben már másnap is átvehettek. Miután pedig elkészült a szemüveg, telefonon értesítünk Benneteket.

 

Hozzánk a szemüveg kézhezvétele után is bármikor beugorhattok, hogy leellenőrizzük a szemüveg beállításait és megtisztítsuk azt. Kérdezhettek bátran, mi meg mivel kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, tapasztalatotokra, örülünk, ha megosztjátok azokat velünk.