Mivel minden gyerek egyedi és szeretnénk, hogy annak is érezzék magukat, ezért nálunk egy különleges szemüveg-kollekcióból tudtok válogatni. Most két blogbejegyzésben mutatjuk be Nektek röviden a nálunk kapható legfőbb márkákat, hogy mielőtt eljöttök hozzánk, már tudjátok, hogy mi is egyediek vagyunk.

 

Very French Gangsters

Igazi francia designer gyerekszemüveg-márka, ahol a tervezők a legfrissebb trendek alapján tervezik a szemüvegeket a mi vagány gyerekeinknek. A pár évesektől egészen a tinédzser korosztályig mindenki számára már itt a lehetőség, hogy a legmenőbb szemüvegben zsiványkodhasson. Nagyon klassz, hogy mindegyik modell napszemüvegként is elérhető, így még a nem szemüveges gyerekek is menőzhetnek Very French Gangsters napszemüvegben télen-nyáron.

 

J.F.Rey

Meghökkentő design és folyamatos innováció jellemzi ezt az 1985 óta fennálló márkát. A teljes kínálatot a szokatlan élénk színek és egyedi színkombinációk jellemzik. Gyerekszemüveg-kollekciója is igen jelentős már a márkán belül, ahol a 4-16 év közötti gyerekeknek terveznek. Különlegesség, hogy már a tervezési folyamatba bevonnak gyerekeket, így ne csodálkozzatok, ha épp hatszögletű keretet is találtok nálunk.

 

Etnia Barcelona

Egy igazi spanyol szemüveg-márka. A szemüvegeik a színek, a művészet és a kultúra tökéletes leképezésének egyvelege. A rendkívül gondosan megtervezett színkombinációk a gyerekszemüveg kínálatukra is jellemző, így a gyerekek a varázslatos színű és formájú szemüvegeikben még jobban megélhetik kreativitásukat és válhatnak ezáltal sikeressé. A márka fontos ismérve még, hogy csak természetes alapanyagokat használ.