Jacadi

A Jacadi gyerekszemüvegeket csakúgy, mint a Jacadi gyerekruhákat az időtlen francia elegancia jellemzi. A szemüvegeknél ugyanazokat a mintákat, színkombinációkat láthatjuk viszont, mint amelyek a márka aktuális ruhakínálatában is megjelennek, így tökéletes harmóniába hozható a ruházat a szemüveggel és lehet a gyerkőc a suli legstílusosabb tanulója.

 

Catimini

A Catimini francia ruházati márka 20 éve dobta piacra a gyerekszemüveg-kollekcióját, ami azóta is töretlen sikernek örvend. A márka a világ különböző tájairól inspirálódik, így a francia eleganciával jellemezhető szemüvegeiben tükröződik a világ sokszínűsége is. Trendi, vidám, játékos, színes, akárcsak, mint a szuper gyerekkor.

 

Miraflex

A Miraflex babáknak és kisgyerekeknek gyártja a szuper hajlékony, gyakorlatilag törhetetlen szemüvegeit, amiben gyermeked a legnagyobb biztonságban fedezheti fel és indulhat neki ennek az izgalmas világnak. Ezek a szemüvegek nem tartalmaznak fém alkatrészeket, ezáltal is minimalizálják a sérülések lehetőségét, valamint a babák és kisgyerekek érzékeny bőrét kímélve BPA mentes, hypoallergén alapanyagokból készülnek.

 

KiETLA

Újrahasznosított alapanyagokból gyárt ultra könnyű és hajlékony napszemüvegeket babáknak és kisgyerekeknek, valamint mobiltelefon, tablet és TV előtt használható szemüvegeket az ezeket püfölő gyerekeinknek. A 100% UV illetve kékfény védelem, valamint komfort mellett persze ők is fontosnak tartják, hogy a gyerekeink menők is legyenek, szóval ezek a gyerekszemüvegek is irtó vagányak.

 

Ezeken a márkákon kívül persze még további márkák közül is szemezgethettek, amikor eljöttök hozzánk a Kiddoo-ba. Azért folyamatosan nézzük és fürkésszük a lehetőségeket, hogy milyen új gyerekszemüveg-márkával bővíthetjük a kínálatunkat, szóval gyertek, mert mindig megújulunk.

Kövessetek Instagram oldalunkon is, mert ott is mindig mutatunk valami izgit!