kiddoo_web_fb_2018-02.jpg
kiddoo_web_fb_2018-02.jpg

Látásvizsgálat


Gyermekbarát látásvizsgálat Budapesten

SCROLL DOWN

Látásvizsgálat


Gyermekbarát látásvizsgálat Budapesten

 
 

Első pillanattól fogva fontos volt nekünk, hogy a gyerekek látásvizsgálata is élmény legyen!

A gyerekek – főleg az első alkalommal – tartanak a vizsgálattól, nem tudják, hogy mire számítsanak, vagy hogy fájni fog-e. Sokakban egy korábbi látásvizsgálat hagy kellemetlen nyomot, ezért mi az első pillanattól kezdve egy barátságos környezetben szeretnénk izgalmas élményt nyújtani Nektek.

Az általános látásvizsgálat mellett végzünk speciálisakat is, például Polateszt vizsgálattal mutatjuk ki a szülői szemmel nem látható rejtett kancsalságot, amely gyakori oka a magatartási zavaroknak, tanulási nehézségeknek és a folytonos fejfájásnak – úgy, hogy közben ügyelünk rá, hogy a gyerkőcök legközelebb is vidáman érkezzenek.

 

A doktor néni, aki nem harap!

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy látásvizsgálatunkhoz sikerült megnyernünk Dr. Kerekes Lilla gyerekszemész szakorvost, aki nemcsak, hogy hosszú és tartalmas szakmai múlttal rendelkezik, hanem Budapest egyik legnagyobb állami gyerekszemészeti szakrendelésén több ezer kis páciensei körében is igazi kedvenc: “a kedves doktor néni”.

 
 
 

Időpontfoglalás

Ha időpontot szeretnél egyeztetni látásvizsgálatunkra, azt a 06 30 173 1061 -es telefonszámon teheted meg, vagy küldd el a számod a csokolom@kiddoo.hu címre, és visszahívunk!