MiYOSMART - ajándék kiterjesztett garanciával!

Mi a probléma?

A modern társadalmakban a leggyakoribb fénytörési hiba a myopia, azaz rövidlátás. A szem fénytörési hibái a szemgolyó fejlődése során, leginkább gyermekkorban kezdődnek el. A legtöbb esetben a rövidlátást hagyományos egyfókuszú szemüveglencsékkel korrigálják, amelyek ugyan tiszta és éles látást biztosítanak, azonban nem lassítják a myopia kifejlődését.

Hogyan kezelhető?

A myopia korai felismerésével és időben történő kezelésével, a látásromlás, továbbá a rövidlátás súlyosbodásával együtt járó komplikációk esélye csökkenthető. A japán gyártó, Hoya megoldása a MiYOSMART, egy innovatív szemüveglencse a gyerekkori myopia kezelésére. Magyarországra 1 évvel ezelőtt vezették be és büszkék vagyunk rá, hogy az elsők között lehettünk, akik elkezdtünk ezzel a lencsével foglalkozni. Ennek apropóján a kiterjesztett garanciát most ajándékba adjuk nektek!

Mi a kiterjesztett garancia?

Biztosítja nektek, hogy a MiYOSMART szemüveglencse törése, repedése, sérülése esetén azt kicseréljük a következők szerint:

  • a vásárlástól számított 2 éven belül 2 alkalommal 75%, illetve 50% kedvezménnyel a megsérült szemüveglencse pótlásra kerül

  • ebbe beleértve az akár saját hibából eredő sérüléseket is

Mit tegyetek?

Foglaljatok személyes konzultációs időpontot vagy hívjatok / írjatok a MiYOSMART lencsékkel kapcsolatos részletekért és bővebb információért!

 

Akció időtartama: 2023. március 20 - április 30.