A tavaszi zápor nyomot hagy? Mi nem hagyjuk…

Ugye, mennyire zavaró, amikor az esőben alig lehet átlátni a szemüvegen, utána meg a hirtelen rászáradt cseppek nyomát próbálod eltűntetni a szemüveglencséről?

A lencseeladások során sokszor csak a karcállóságra kérdeztek rá, de a szemüveglencsének rengeteg más külső hatásnak is ellen kell állnia. Szóval nemcsak a karcoknak, hanem többek között a változó időjárási körülményeknek is.

Mi olyan prémium minőségű lencsét ajánlunk Nektek, ami azon felül, hogy az alaptulajdonságai is sokkal jobbak, mint egy hagyományos felületkezelésnek, gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy a vízcseppek megtapadjanak a lencsén, így sokkal kevésbé lesznek a lencsék kitéve az eső vagy pára zavaró hatásainak, ezáltal sokkal szebb látásélményt nyújtanak.

Ha szeretnéd, hogy a gyerkőc szemüvege ellenálljon mindezeknek a hatásoknak, az alábbi felületkezeléseket ajánljuk:

  • Super Hi-Vision: 3X karcállóbb keményréteg + többrétegű tükröződéscsökkentő réteg + víz- és szennyeződéstaszító réteg
  • Hi-Vision LongLife: A Hoya által kifejlesztett legtartósabb és legellenállóbb réteg: 5x karcállóbb keményréteg + többrétegű tükröződéscsökkentő réteg + por-, víz-, és szennyeződéstaszító réteg
  • Hi-Vision LongLife BlueControl: A Hi-Vision LongLife réteggel kombinálva rendelhető felületkezelés, mely jelentősen csökkenti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét.
  • Hi-Vision LongLife UV Control: A Hi-Vision LongLife réteggel kombinálva rendelhető felületkezelés, mely 100% védelmet kínál az UV-sugárzás veszélyeivel szemben.

Szerencsére a szemüveglencse hosszú éveken keresztül megőrzi ezeket a nagyszerű tulajdonságait, így a gyermeked nem fog amiatt nyafogni, hogy mennyire nem lát ilyen esős időben, Te meg bosszankodni, ha időnként rád marad a lencsék tisztítása.

Mi ezzel járulunk hozzá a boldogabb szemüveges gyerekkorhoz. :)

 

További kérdés esetén bátran hívjatok / írjatok! Segítünk megtalálni a Nektek legmegfelelőbb réteget.