Szuper kedvezmény - avagy láss tisztán!

A Kiddoo-nál hiszünk abban, hogy csak a legjobbat adjuk a gyermekeinknek. Ezért örömmel mutatjuk be nektek az exkluzív promóciónkat: a Hi-Vision Meiryo réteget felár nélkül biztosítjuk minden vásárlónk számára februárban. 


Hi-Vision Meiryo: A szemüveglencse-technológia előrelépése


A HOYA által kifejlesztett Hi-Vision Meiryo a lencsék felületkezelésének csúcsa. Ezt a csúcstechnológiás innovációt azok számára készítették, akik a minőséget és a tartósságot a tartják a legfontosabbnak, ha szemüveglencséről van szó. Úgy tervezték, hogy megvédje gyermeked szemüveglencséit a mindennapi élet kihívásaitól, biztosítva, hogy bármilyen kalandba is vágjon bele, a látása kristálytiszta maradjon.


Miért a Hi-Vision Meiryo?

A Hi-Vision Meiryo lényege a páratlan tisztaságban és tartósságban rejlik. A LongLife Index értékelési módszerrel ez a kezelés egy sor szigorú vizsgálaton esett át, és az iparági szabványokat felülmúlva a HOYA minőségi garanciát nyújtja. Ez azt jelenti, hogy a gyermeked szemüveglencséi nemcsak a vakító tükröződés ellen védettek, hanem úgy készülnek, hogy minden bukfencet, futást és ugrást kibírjanak.


Kivételes ajánlat a páratlan minőségért

Korlátozott ideig a Kiddoo ezt a fejlett technológiát a standard HVLL UV Control lencsék áráért teszi elérhetővé számotokra. 

Ez egy lehetőség, hogy minden eddiginél hatékonyabban fektessél be gyermeked szemüvegébe, biztosítva számára a legmagasabb szintű védelmet és tisztaságot, anélkül, hogy ez többletköltséget jelentene.

 

Miközben gyermekeink szemüvegének kiválasztása során tájékozódunk, ne csak a mának, hanem az eljövendő sok-sok holnapnak is válasszunk. A Kiddoo Hi-Vision Meiryo akciója ritka lehetőséget kínál arra, hogy gyermeked szemüvegét olyan technológiával tökéletesítsd, amelyet hosszú élettartamra terveztek. 


Várunk téged az üzletben, ahol  további részleteket tudhatsz meg erről a kivételes ajánlatról, és arról, hogyan segíthetünk gyermekednek tisztán és magabiztosan látni a világot.