Forradalmi ajánlat: MiYOSMART Chameleon lencse akció

A Kiddoo büszkén jelenti be különleges akcióját, amely egyedülálló lehetőséget kínál minden szülő számára, hogy gyermekeik számára a legfejlettebb szemüveglencsét biztosíthassák - A MiYOSMART Chameleon Lencse a MiYOSMART alaplencse árán vásárolható meg. Az akció időtartama: március 1 - augusztus 31


Az akció alatt az eredeti fogyasztói ár: 68950 Ft/lencse ár  helyett 52270 Ft/lencse áron vásárolható meg a  MiYOSMART Chameleon lencse. Ez összesen több mint 33,000 Ft megtakarítás! 


A Kiddoo-ban, mint Budapest első, világmárkákat felvonultató gyermekszemüveg üzlete, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden gyermek számára lehetőséget biztosítsunk egyedi személyiségük kifejezésére: egy stílusos és funkcionális szemüvegen keresztül.

Miért Különleges a MiYOSMART Chameleon lencse?

A myopia, vagyis a rövidlátás, a modern kor egyik leggyorsabban terjedő látásproblémája, amely világszerte egyre több gyermeket érint. A MiYOSMART Chameleon lencse nem csupán korrekciós eszköz, hanem aktív szereplője a myopia kontroll terápiának is. A fényresötétedő technológiával rendelkező lencse lehetővé teszi, hogy gyermekünk szeme a különböző fényviszonyok között is megfelelő védelmet élvezzen, miközben a myopia progressziójának lassításáért is dolgozik.

100% UV-Védelem és Fényérzékenység Csökkentése

A MiYOSMART Chameleon lencse kínálta 100% UV-A és UV-B védelem elengedhetetlen a gyermekkori szem egészségének megőrzésében. Az intenzív fényviszonyok közötti jobb látásélmény, valamint a fényérzékenység tüneteinek csökkentése tovább növeli a gyermek kényelmét és biztonságát a szabadban töltött idő alatt.

Innovatív Technológia

A HOYA és a hongkongi Polytechnic University közötti együttműködés eredményeképpen született meg a D.I.M.S. technológia, ami forradalmasította a rövidlátás kezelését. A technológia (a lencse különleges kialakításának köszönhetően, ami nem csak a közvetlen látást javítja, hanem a szem környékére is figyelmet fordít) lehetővé teszi , hogy lassítsuk a rövidlátás rosszabbodását, ellentétben a hagyományos, egyszerű lencsékkel.

Gyermekbarát Megoldás

A MiYOSMART lencsét úgy tervezték, hogy ütésálló legyen, maximális védelmet biztosítva ezzel a gyermekünk számára. A polikarbonát alapanyag garantálja, hogy a lencse ellenálljon a mindennapos kihívásoknak, miközben teljes körű védelmet nyújt a káros UV-sugarakkal szemben is.

Miért válaszd a MiYOSMART Chameleon lencsét?

A MiYOSMART Chameleon lencse egy olyan döntés, amely hosszú távú befektetést jelent gyermekünk jövőjébe. Egy olyan eszköz, amely segítségével gyermekünk magabiztosan és kényelmesen élheti aktív életét, miközben szülei nyugodtak lehetnek afelől, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtják szemük számára.


Különleges akciónk keretében a MiYOSMART Chameleon lencse most a MiYOSMART alaplencse árán érhető el, lehetővé téve, hogy a legkorszerűbb technológiát választhasd gyermeked számára. Ne hagyd ki ezt a rendkívüli lehetőséget, látogass el üzletünkbe és tedd meg az első lépést afelé, hogy gyermeked látása a lehető legjobb kezekben legyen.