Mediterrán stílus és UV védelem: Olivio & Co

Nagy örömmel jelentjük be, hogy üzletünkben már elérhetőek az Olivio & Co gyerek (és felnőtt)  napszemüvegek! Ha még nem hallottatok volna róluk, hadd meséljünk egy kicsit erről a fantasztikus márkáról, amely garantáltan elnyeri majd mind a szülők, mind a gyerekek szívét.

Miért Olivio & Co?

Az Olivio & Co márka alapítói egy mediterrán utazás során merítettek ihletet: Az oliva ligetekkel szegélyezett utak, a napos időjárás, a színes városok, a természeti szépségek és a családközpontú életstílus mind-mind visszaköszönnek ezekben a különleges napszemüvegekben. A márka névadása is ezekre az emlékekre utal, hiszen az oliva ligetekkel szegélyezett utak adják az Olivio & Co nevét.


A céljuk egyszerű: kiváló minőségű, tartós és divatos napszemüvegeket kínálni a gyerekek számára is.

Kivételes dizájn, magas minőségű anyagok és fejlett kidolgozási technikák révén olyan szemüvegeket hoztak létre, amelyek divatosak és játékos stílussal rendelkeznek.


Mi teszi különlegessé az Olivio & Co napszemüvegeket?

  • Kiváló minőség: Az Olivio & Co napszemüvegek minden egyes darabja gondosan válogatott anyagokból készül, hogy hosszú távon is megbízható védelmet nyújtson a gyerekek szemeinek.
  • Védelem és biztonság: Minden Olivio & Co napszemüveg CAT III lencsével rendelkezik, amely 100%-os UV-védelmet nyújt, beleértve az UVA, UVB és UV400 hullámhosszokat. A lencsék kiváló tisztaságúak, könnyűek és ütésállóak, így a gyerekek biztonságosan élvezhetik a szabadban való tartózkodást. A nagy felbontású polarizált lencsék nemcsak a nap káros sugarait blokkolják 100%-ban, de csökkentik a tükröződést is, ami különösen fontos, ha vízpart mellett vagyunk
  • Divatos megjelenés: A márka tervezőit a mediterrán életérzés inspirálta, így a napszemüvegek színesek, vidámak és stílusosak, a gyerekek imádják viselni őket.
  • Díjnyertes Eco Design : Innovatív és fenntartható megközelítésükért világszerte ünnepelték és díjazták a márkát.  A biológiailag lebomló anyagokból készült szemüvegek környezetbarát csomagolásban kaphatók, tökéletesek bolygónk jövőbeli őrzői számára.

Napszemüveget az egész családnak

Három+1 korosztály számára érkeztek napszemüvegek a Kiddooba: az egészen kicsiktől a tini korosztályig mindenki megtalálja a hozzá illőt. Sőt még felnőtt méretben is érkeztek Olivio & Co napszemüvegek, így most az egész családnak biztosíthatjátok a stílusos és biztonságos napszemüvegeket. Anya, apa, nagytesó - mindannyian megtaláljátok a tökéletes napszemüveget magatoknak a Kiddoo-ban.

Látogassatok el hozzánk, és nézzétek meg személyesen is az Olivio & Co napszemüvegeit! Hozzátok el a gyerekeket, próbálják fel, és találják meg a tökéletes darabot, amely megvédi szemeiket és stílust kölcsönöz nekik minden kalandhoz.

Várunk titeket szeretettel a Kiddoo-ban!