Top 3 napszemüveg megoldás szemüveges gyerekeknek

Szülőként tudjuk, mennyire fontos, hogy megvédjük gyermekeink szemét az UV-sugarak káros hatásaitól. Mivel a nyár már a nyakunkon, itt a tökéletes alkalom, hogy mik a legpraktikusabb megoldások gyermekünk szemének védelmére.


A Kiddoo-nál számos lehetőséget kínálunk, hogy a gyerekek szeme biztonságban legyen, miközben a stílust is garantáljuk hozzá.


1. Fényresötétedő dioptriás lencsék

A gyermekszemüvegek egyik leginnovatívabb megoldása a fényre sötétedő dioptriás lencsék. Ezek a lencsék, más néven fotokróm lencsék, automatikusan beállítják a fényviszonyoktól függő színárnyalatukat. Erős napfényben sötétednek, beltérben pedig világosodnak, így folyamatos védelmet nyújtanak anélkül, hogy a hagyományos szemüveg és a napszemüveg között váltogatni kellene.


Előnyök:

- Folyamatos UV-védelem.

- Nincs szükség több szemüveg hordozására.

- Tökéletes az állandóan úton lévő gyerekek számára.

 

2. Különálló dioptriás napszemüvegek

Egy másik praktikus megoldás, ha befektettek egy külön dioptriás napszemüvegbe. Ezek a napszemüvegek ugyanazt a látáskorrekciót nyújtják, mint a hagyományos szemüvegek, de hozzáadott UV-védelemmel és stílusos megjelenéssel. Kiváló választás olyan szabadtéri tevékenységekhez, ahol hosszan tartó napsütés várható.


Előnyök:

- Egyedi, dioptriás napszemüveglencsék.

- Teljes UV-védelem.

- Többféle stílus és színárnyalat áll rendelkezésre.


A Kiddoo-nál a dioptriás szemüvegkeretek széles választékát kínáljuk, amelyek minden gyermek egyedi stílusának megfelelnek. A színes és játékos dizájntól a klasszikusabb megjelenésig mindenkinek találunk kedvére valót.



3. Mágneses napszemüveg megoldás

Azok számára, akik a sokoldalúságot és a kényelmet részesítik előnyben, a mágneses napszemüvegek teljesen új megoldást jelentenek. Ezek az innovatív megoldások mágneses, felcsíptethető napszemüvegeket jelentenek, amelyek közvetlenül a gyermek hagyományos szemüvegéhez rögzíthetők. Úgy tervezték őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek az adott keretekhez, így zökkenőmentes átmenetet biztosítanak a beltéri és a kültéri környezet között.

 

Előnyök:

- Könnyen felhelyezhető és eltávolítható.

- Könnyen használható a dioptriás szemüvegekkel.

- Biztonságos és megbízható illeszkedés.


A Kiddoo mágneses napszemüveg opcióinkat úgy terveztük, hogy tökéletes illeszkedést biztosítsanak szemüvegkereteink széles választékához, így biztosítva, hogy gyermeked mindkét lehetőségből a legjobbat kapja.


Kiddoo széles keret és napszemüveg kínálata


A Kiddoo-nál büszkék vagyunk arra, hogy a keretek és napszemüvegek változatos választékát kínáljuk, amely minden gyermek igényeihez igazodik. Akár a legújabb stílusokat, akár praktikus megoldásokat kerestek, nálunk minden megtalálható.Mindig segítünk megtalálni a tökéletes szemüveget, amely ötvözi a funkcionalitást a divattal.


Látogass el hozzánk vagy vásárolj online

Készen állsz arra, hogy megtaláld a legjobb napszemüveg megoldást gyermeked számára? Gyere el hozzánk személyesen budapesti üzletünkbe, vagy fedezd fel online kollekciónkat, hogy megismerd a rendelkezésre álló lehetőségek sokaságát. 


📍 **Kiddoo üzlet címe:** 1013 Budapest, Krisztina tér 3.  

🕒 **Bolt nyitvatartása a nyári szünet alatt:**  

- Kedd-péntek: 14:00-18:00