Szemüvegválasztás menete a Kiddoo-nál

Üdvözölünk a Kiddoo-nál, ahol a gyermekszemüvegek kiválasztása különleges élménnyé válik. Azt szeretnénk, hogy a gyermeked kényelmesen és büszkén viselhesse szemüvegét. Most végig kísérünk a szemüvegvásárlás útján, és megmutatjuk, hogyan lehet megtalálni a tökéletes gyermekszemüveget a Kiddoo-nál.

 

  1. Kérdések, Ötletek és Színek

Az első dolog, amire a Kiddoo üzletbe lépve rádöbbensz, hogy itt tényleg figyelnek rád és a gyermekedre. Elsőként megkérdezünk minden olyan fontos dolgot, ami segíthet a megfelelő szemüveg kiválasztásában. Első szemüveg vagy már régebben viselsz? Van valamilyen elképzelésed? Milyenek a kedvenc színeid? Segítünk a válaszok megtalálásában és az igényeid pontos meghatározásában.

  1. A megfelelő méret kiválasztása

Nem kell aggódnod a keretek közötti választás során. A Kiddoo-nál pontosan tudjuk, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni. A keretek méretére, szélességére, szárak hosszára, és a kényelmes illeszkedésre helyezzük a fókuszt.

  1. Vonzó Dizájn és Stílus

A Kiddoo világában a dizájn a gyermekszemüvegek választásának izgalmas része. Hagyjuk a gyerkőcöknek, hogy kiválasszák a kedvenc keretüket, miközben mi óvatosan ösztönözzük őket a stílusos és modern választások felé. Az illeszkedés, a szín és az anyag áll a középpontban. Célunk, hogy mindenki büszkén válassza ki saját szemüvegét, és érezze, hogy szemüvegesnek lenni menő.

  1. A lencse kiválasztása

Amikor eljutunk a lencse kiválasztásához, a Kiddoo már minden szükséges információval rendelkezik. A dioptria számok alapján elmondjuk, hogy szükséges-e vékonyítani a lencsét vagy sem. Támaszkodunk a modern technológiára és a legpontosabb mérésekre. Ebben egy 3D-s keretletapogató segít, ami megmutatja, milyen vastag lesz a lencse középen, az optikai középpontban, valamint a lencse széleinél - mindezt pontos méretekkel együtt.

  1. Lencsék extra kényelemmel

A lencsék megfelelő felületkezelése hozzájárul a szemüveg élettartamának és könnyű kezelhetőségének növeléséhez. A Kiddoo-nál segítünk eligazodni a különböző felületkezelések között, és ajánlást teszünk a gyerkőc számára legjobban megfelelő variációkra.

  1. A szemüveg illesztése

Az utolsó lépésben a szemüveget a fejre igazítjuk, hogy egész biztosan kényelmes legyen. Itt lehetőség van választani szárstopot is, amennyiben szükségesnek érzitek.

 

A Kiddoo-nál minden szempontot figyelembe veszünk, hogy a szülők és a gyerekek számára is tökéletes legyen a szemüvegvásárlás élménye. Az egész folyamatot együtt járjuk végig, és szülőként te is bevonódhatsz, miközben gyermeked stílusos szemüveget választ.